Love your House!

(Zie onderstaande voor Nederlands)

Huisje Houvanjehuis_egaal.pngHou van je Huis (Love your House) is a program organized through the Municipality of The Hague to advise homeowners on how to save energy in the home. They can also inform you about  about subsidies available for both roof and floor insulation. Hou van je Huis works with VvE balie, and they can also provide a free energy scan and hot water heater check for homeowners.

Come visit their booth this Saturday April 21st at Earth Day The Hague and you can sign up directly for that free energy scan or hot water heater check! In addition, Jetty Kurhaus will be at the booth with information on how you can receive a B-label on your home (the year your home was built plays a role of course).

IN HET NEDERLANDS

Huisje Houvanjehuis_egaalMet het project “Hou van je Huis” adviseert de gemeente particuliere woningeigenaren over energie besparen.

Er zijn subsidies beschikbaar voor dak- en vloerisolatie, we werken veel samen met de VvE balie, en we kunnen ook gratis energiescans en ketelchecks aanbieden voor woning eigenaren in Den Haag.

 

  • Op die dag kan ik direct inschrijven voor een energiescan of een ketelcheck. Ik neem verschillende kaartjes mee met maatregelen hoe je je woning (met een bepaald bouwjaar) naar een B-label kunt krijgen. Jetty Kurhaus van Hou van je huis neemt info mee over de subsidie regeling en wat monsters van isolatie materialen. Een hele handige kaart met maatregelen hoe je energie kan besparen door gedragsverandering etc.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s